Preskocit navigáciu

Po štvrtýkrát sme si uctili pamiatku nadrotmajstra Dušana FATRSÍKA


Po štvrtýkrát sme si uctili pamiatku nadrotmajstra Dušana FATRSÍKA

      V piatok 4. októbra 2024 sa na malokalibrovej strelnici 5. pluku špeciálneho určenia (5. pšu) v Žiline uskutočnil štvrtý ročník memoriálu nadrotmajstra Dušana Fatrsíka. Memoriál sa organizuje ako spomienka na nášho kamaráta, brata v zbrani - Dušana. V piatkový deň si prišlo uctiť jeho pamiatku 27 pretekárov, vrátane 7 príslušníkov zo Spojených štátov amerických.
      Súťaž bola napínavá a plná výnimočných výkonov. Po náročnom zápolení sa víťazom stal príslušník Oddielu spravodajskej podpory, ktorý predviedol vynikajúce strelecké schopnosti a zaslúžene si odniesol prvenstvo.
      Memoriál nadrotmajstra Dušana Fatrsíka je významnou udalosťou, ktorá podporuje nielen strelecké majstrovstvo, ale aj posilňuje vzťahy a ukazuje dôležitosť udržiavania tradícii aj mladším kolegom. Tento ročník opäť potvrdil vysokú úroveň súťaže a priateľskú atmosféru medzi účastníkmi.
     Tešíme sa na ďalší ročník a veríme, že bude minimálne rovnako úspešný ako tento.


Po štvrtýkrát sme si uctili pamiatku nadrotmajstra Dušana FATRSÍKAPo štvrtýkrát sme si uctili pamiatku nadrotmajstra Dušana FATRSÍKAPo štvrtýkrát sme si uctili pamiatku nadrotmajstra Dušana FATRSÍKAPo štvrtýkrát sme si uctili pamiatku nadrotmajstra Dušana FATRSÍKA

Autor: štábny nadrotmajster Ján MUNKA, príslušník 5.pšu , Foto: štábny nadrotmajster Ján MUNKA, príslušník 5.pšu - Dátum: 04.10.2024
Čítanosť: 195
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share