LOVESTREAM Festival 2024


LOVESTREAM Festival 2024

Od 16. do 18. augusta 2024 – Bratislava - staré letisko Vajnory. Bola to poriadna pecka aj tento rok! Festival LOVESTREAM 2024 už navždy zostane nezabudnuteľnou hudobnou udalosťou, kde nechýbali ani Ozbrojené sily Slovenskej republiky, ktoré na festivale prezentovali našu profesiu s heslom “BUDEM VOJAK”. Návštevníci festivalu tak mali jedinečnú príležitosť získať informácie priamo od odborníkov z vojenskej praxe. Presvedčili sme sa o tom, že hudba má obrovskú silu spojiť ľudí, prekonať výzvy a vytvoriť nezabudnuteľné momenty. Prezenty z nášho info-stánku si ale každý účastník musel „odmakať“ a cesta cez zhyby na hrazde nebola labutia pieseň, ale hard rock. Záujem o službu v ozbrojených silách skutočne prekvapil, ba priam prekonal všetky očakávania.

Ľudia si okrem koncertov užívali aj rôzne atrakcie, či našu zastrešenú oddychovú zónu s tulivakmi so štedrou rozlohou či dominantu festivalu - ruským kolesom. Veľkolepé vystúpenie britskej speváčky Rity Ory a amerického rappera Fifty Centa si ľudia užili v závere prvého festivalového dňa. Festivalový program pokračoval až do nedele. Na pódiu vystúpi známy DJ Tiesto či škótsky spevák a skladateľ Tom Walker.


LOVESTREAM Festival 2024LOVESTREAM Festival 2024LOVESTREAM Festival 2024LOVESTREAM Festival 2024LOVESTREAM Festival 2024LOVESTREAM Festival 2024

Autor: pu ossr - Dátum: 19.08.2024
Čítanosť: 66
Verzia pre tlač

Skočiť na menu